Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Július 15. 13:27, hétfő | PR

Csúcsra törő fesztivál: Jambo Fest Dunántúli Ifjúsági Találkozó lesz Tatán

Csúcsra törő fesztivál: Jambo Fest Dunántúli Ifjúsági Találkozó lesz Tatán

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén is egy augusztusi hétvégén (18-19-én) kerül megrendezésre Tatán a Fényes Fürdőn a Jambo Fest Dunántúli Ifjúsági Találkozó.

A szervezők több mint 20 fellépővel, Nagyszínpaddal ésMusic Channel Parti Arénával, valamint kiváló nappali programokkal, illetvejótékonysággal készülnek az idei rendezvényre. A szervezők szerint újlátogatórekord elérése sem elképzelhetetlen.

Ami a nappali programokat illeti, a strandolás és napozás mellett arésztvevők kipróbálhatják a legújabb akrobatikus röplabda őrületet aBossaball-t, meglátogathatják a fesztivál Civil Faluját, a gyerekeket éscsaládjaikat is különféle programok várják. A délutánok folyamán Szép Bence– stand up comedy műfaj képviselője fogja megmozgatni a rekeszizmokat. Afesztivál szervezői idén a Magyar Vöröskereszt tatai szervezetévelegyüttműködve véradást szerveznek és támogatási céllal több adománygyűjtőurnát is kihelyeznek, amelybe befolyó teljes összeget a Magyar Vöröskereszttatai szervezetének átadják.

Az esti programok méltán emelik a Jambo Fest-et a regionálisan, de talánnem túlzás, hogy országosan ismert fesztiválok közé. A fesztiválon nagy koncertet ad a híres Karthago zenekar, érkezik Ganxsta Zolee és Kartel, aSupernem, a The Carbonfools, a Hősök, a Káva, az Irie Maffia,Akkezdetphiai, Bárány Attila, Chris Lawyer, Jason Mill, Palotai és mégsokan mások. Újra szabadtéren kerül megrendezésre Tata legismertebb partisorozata, az American Dream Party. A regionális együttműködés jegyében afesztiválon felvidéki zenekar és DJ-i is bemutatkozik. A színvonal tehátgarantált, az exkluzív környezetet pedig a tatai Fényes Fürdő biztosítja. Aszervezők pontos számokról nem akartak beszélni, de úgy gondolják az óriásiérdeklődést látva, hogy az idei fesztivál új látogató rekordot is hozhat.

A jegyek és bérletek elővételben már kaphatóak, részletes információk a
fesztivál honlapján megtekinthetőek http://www.jambofest.hu.A fesztivál mindkét napján ingyenes parti vonat indul a tataibuszvégállomásról 18:00-23:00 között, fél óránként.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről