Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. December 12. 00:00, péntek | Helyi sport

Czifrik János döntős volt az ökölvívó elit országos bajnoksághon

Czifrik János döntős volt az ökölvívó elit országos bajnoksághon

Kecskeméten zajlott le a 2014. évi elit ökölvívó országos bajnokság, ahol 44 egyesület 129 versenyzője lépett a kötelek közé

A Tatabányai SC 2 versenyzője képviselte a szakosztályt. 56 kg-ban Bugyi Roland, aki pályafutása legjobb mérkőzését vívta a tavalyi magyar bajnokkal, a szolnoki Nagy Krisztiánnal. Kemény csatában diadalmaskodott a rutin, így ellenfele kezét emelték a magasba. Végül a 6. helyezést érte el.
52 kgban Czifrik János indult a magyar bajnoki cím megszerzéséért. Elsőéves felnőttként nagyon szépen menetelt a döntőig, az elődöntőbe jutásért helyi ellenféllel szemben TKO-val nyert. Az elődöntőben Szabó Erik Hranek BC versenyzője várta a másik sarokban, ahol János technikás, vívós stílusát érvényesíteni tudta, így az eredményhirdetésnél megérdemelten az Ő kezét emelték a magasba. A döntőben egy rutinos ellenfél várta, Nokta Norbert az Algyői BC versenyzője. Első menetet a TSC versenyzője megnyerte, de később az ellenfele akarata érvényesült, amit az utolsó menetben is meg tudott tartani, így János az előkelő ezüstérmet vehetett át és gyűjteménye egy hatalmas kupával gazdagodott.
Öklözőink Rózsa András vezető edzővel vettek részt a versenyen, felkészítésüket Kardos József irányította.
Bíróként Tatabányát képviselte Babai Sándor nemzetközi AIBA bíró.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.