Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2017. Augusztus 06. 00:00, vasárnap | Helyi

Dinamikus fejlődésben a Trans-Sped Csoport

Dinamikus fejlődésben a Trans-Sped Csoport

Az erős tatabányai és tiszaújvárosi jelenléttel bíró, debreceni székhelyű Trans-Sped Csoport 2016-ot igazán sikeres évként könyvelheti el.

Tavalyi árbevételük ugyanis már elérte a 16,8 milliárd forintot, az alkalmazottak létszáma pedig 750 főre bővült.

A társaság 2017 januárjában hatezer négyzetméteres raktárcsarnokot avatott Tatabányán. A raktár közel egymilliárd forintos zöldmezős beruházással, kevesebb mint 1 év alatt valósult meg a Tatabánya-Környe Ipari Parkban. A Trans-Sped Csoport jelenleg a térségben közel 200 főt alkalmaz.

A tisztán hazai tulajdonú, komplex logisztikai szolgáltatást nyújtó vállalatok között piacvezető pozíciót betöltő cégcsoport a tavalyi évhez képest több mint kétmilliárd forinttal, a 2015-ös adatokhoz viszonyítva pedig csaknem hatmilliárd forinttal növelte meg konszolidált árbevételét, ezzel együtt eredményét is növelte. Mindez megerősítette a szállítmányozási, raktározási és termelési logisztika szektorban betöltött vezető pozícióját.
,,Az összes európai országban, valamint Ázsia felé is jelentős számú szállítmányozási, fuvarozási feladatokat teljesítő, emellett összesen 180.000 négyzetméternyi területen raktározást végző cégcsoport 2016-ban 16,8 milliárd forint árbevételt realizál” – mondta el Fülöp Zsolt, a vállalatcsoport ügyvezetője.

A vállalatcsoport ügyvezetője és egyben többségi tulajdonosa hangsúlyozta: az elmúlt időszakban jelentős létszám- és szervezetfejlesztést is végrehajtottak. Jelenleg több mint 750 munkavállalót foglalkoztatnak, mely csaknem 50 százalékkal haladja meg a két évvel korábbi adatot. Ennek egyik oka, hogy a társaság új irányokat és stratégiai célkitűzéseket fogalmazott meg piacbővítés terén az elmúlt időszakban. Az új cégek, illetve tulajdonrészek megvásárlásával, az erős nyugat-magyarországi nyitással, illetve a termelési logisztikában megerősített piaci pozíciójával érte el a vállalatcsoport ezt ajelentős fejlődést.

Címkék: Trans-Sped Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.