Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Április 01. 12:06, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Édesanyját megverte, ismerősét kirabolta

Édesanyját megverte, ismerősét kirabolta

Elfogták a rendőrök a 28 éves bujáki férfit, aki erőszakkal vette el ismerőse pénzét és bántalmazta édesanyját.

A Pásztói Rendőrkapitányság rablás, magánlaksértés és többrendbeli súlyos testi sértés kísérlet bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 28 éves bujáki lakos ellen.

A férfi szerda este Bujákon egy italboltban szólította meg az ismerősét, akivel ezt követően együtt indultak el lakásukra. Az utcán a gyanúsított a sértettől 10 ezer forintot követelt. A pénz átadását megtagadta a sértett, akit ekkor a férfi több alkalommal megütött, majd a zsebéből a pénztárcáját, és az abban lévő 3 ezer forintját kivette.

A férfi megalapozottan gyanúsíható továbbá azzal is, hogy március 23-án éjszaka édesanyja családi háza melléképületének ajtajáról a lakatot leverte és a helyiségbe engedély nélkül bement, majd délután a lakásán édesanyját hangos szóváltást követően arcán megütötte.

A rendőrök a férfit csütörtökön elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A hatóság tagjai a 28 éves bujáki lakost őrizetbe vették és előterjesztést tesznek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Címkék: Buják, elfogás, rablás, verés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára