Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Április 25. 07:27, kedd | Belföld
Forrás: mti

Egyre izgalmasabbak és drágábbak a nyári táborok

Egyre izgalmasabbak és drágábbak a nyári táborok

Egyre izgalmasabb és drágább táborok várják idén nyáron a gyerekeket, a legnépszerűbbek a kaland- és sporttáborok - írta keddi számában a Magyar Hírlap a Táborfigyelő portál összeállítása alapján.

A cikk szerint minőségben és mennyiségben is előrelépés figyelhető meg az idei táborkínálatban: a szülők idén több mint 650 lehetőség közül választhatnak.

Az árak emelkedtek, az ottalvós táborok ára átlagosan 40-45 ezer forint hetente, a napközis táborokért 25-30 ezer forintot kérnek. A portál gyűjtése szerint a legolcsóbb lehetőség 12 ezer forintba, a legdrágább tábor 219 ezerbe kerül.

A drágulással együtt egyébként megjelentek az előfoglalási kedvezmények is, ezek egyes esetekben az áremelkedést lefedik.

Míg a kínálatban tavaly extrém újdonságnak számítottak a katonai és lövésztáborok, idén már a nyelvi táborokat is megelőzik és a harmadik legkeresettebbnek számítanak.

A szülők többsége egyébként ottalvós lehetőséget keres, a kiemelt területek közé Veszprém, Borsod-Abaúj-Zemplén, Zala és Heves megye tartozik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.