Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. December 23. 07:15, péntek | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Egyre több a végtörlesztés

Egyre több a végtörlesztés

A Világgazdaság által megkérdezett, kilenc nagy bank arról számolt be, hogy az árfolyamrögzítés iránt kevesen érdeklődnek, a végtörlesztés viszont népszerű, év végéig akár százhúszezerre is nőhet a végtörlesztők száma.

November végéig csaknem 60 ezer magánszemély törlesztette kedvezményes árfolyamon devizaalapú jelzáloghitelét, az év végéig pedig akár 120 ezer főre is nőhet a szám - írj a Világgazdaság banki nyilatkozatokra hivatkozva.A százhúszezer végtörlesztő által törlesztett hitelek értéke 725 milliárd forint körül alakulhat, ez mintegy 175 milliárd forint veszteséget okozhat a bankoknak. A lap szerint a bankok a végtörlesztéssel ellentétben az árfolyamrögzítéssel kapcsolatban lanyhuló érdeklődésről számoltak be, ezért az azt kérők száma várhatóan 9 ezer fő alatt marad, és az érintettek egy százalékát sem teszi majd ki.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.