Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Március 26. 08:05, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Egyre többen választják az online banki megoldásokat

Egyre többen választják az online banki megoldásokat

Egyre több ügyfél használja az online banki megoldásokat, és a bankautomatáknál kevesebb a készpénzfelvétel a koronavírus-járvány miatt - közölték a bankok az MTI megkeresésére szerdán.

A CIB Bank azt közölte: az automatáinál egyre kevesebb készpénzfelvétel történik. Az ATM-ek töltése a megszokott rendben zajlik. Az ideiglenesen bezárt fiókok bankautomatáit helyettesítéssel, fióki kollégáik töltik fel. A mostani időszakban kevesebbszer kell tölteni az ATM-eket, bankautomatáik ritkábban ürülnek ki - írták.

Az MKB Bank azt írta, hogy a pandémiás helyzet magyarországi kialakulása okozott egy erősebb készpénzfelvételi hullámot, de ez nem eredményezett semmilyen fennakadást az ügyfelek azonnali kiszolgálásában. Az MKB Bankban felállított belső operatív törzs többek között az ATM-ek működési tapasztalatait és folyamatait is állandó kontroll alatt tartja. A rendszeres napi riportok alapján több eszköz és folyamat biztosítja az ATM-ekben lévő készpénzállomány optimális szinten tartását, így az ügyfelek számára biztosított a zavartalan készpénzfelvétel az ATM-ekből - közölte az MKB.

Az OTP Bank közel 2000 darabból álló ATM-hálózatának feltöltése zavartalan, a készülékek éjjel-nappal elérhetők. A hálózat 237 okos ATM-jén nemcsak készpénzfelvételre, hanem készpénz befizetésre is lehetőség van. Az OTP Bank tapasztalatai szerint a jelenlegi helyzetben ügyfeleik közül egyre többen részesítik előnyben az internetbank és a mobilalkalmazás nyújtotta online megoldásokat - közölték.

Címkék: bank, online

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során