Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Január 02. 07:13, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok

Elaludt kocsijában a tolvaj

Elaludt kocsijában a tolvaj

A rendőrök az eltulajdonított tárgyakkal együtt, a kocsijában találták azt a férfit, aki az éjszaka folyamán több helyről is lopott Jászkiséren.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy jászkiséri lakos ellen. A 27 éves férfi december 30-án 17 óra és december 31-én 8 óra között Jászkiséren, egy bekerítetlen ingatlan udvarán parkoló gépkocsi résnyire leengedett ablakát lenyomta, majd a járműbe bejutva eltulajdonította az autórádiót, valamint egy kerékkulcsot és egy emelőt.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül azonosították a jogsértőt, aki a háza előtt parkoló gépkocsijában aludt, amikor rátaláltak. A férfi gépjárművének átvizsgálása során az autórádió mellett két láncfűrész is feltalálásra került. A nyomozók megállapították, hogy a tolvaj a fűrészeket egy akkumulátorral együtt a sértett másik jászkiséri ingatlanjának teraszáról lopta el.

A rendőrök D. Ádámot elfogták és előállították a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A megtalált tárgyakat lefoglalták.

Címkék: autó, elfogás, lopás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.