Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Szeptember 26. 07:21, szerda | Belföld
Forrás: mti

Elérheti a 1,5 milliárd forintot a Sziget idei nyeresége

Elérheti a 1,5 milliárd forintot a Sziget idei nyeresége

A Sziget Zrt. idei nyeresége ismét elérheti a tavalyelőtti, másfél milliárd forintos csúcsszintet, a tavalyi visszaesés után - mondta el Kádár Tamás cégvezető a Népszavának.

A lap szerdai számában megjelent cikk szerint a társaság legnagyobb rendezvénye, az augusztusi Sziget fesztivál eredménye szintén közelítheti a két éve elért, egymilliárdnál magasabb szintet. A másik két nagy rendezvény, a soproni VOLT és a zamárdi Balaton Sound szintén hozta a tavalyelőtti számokat, és néhány tízmillió forinttal a Gourmet Fesztivál is hozzájárult az idei eredményhez.

Jövőre várhatóan egy számjegyű százalékkal drágulnak a jegyeik. Az augusztusi Szigetre már október 1-jén kezdik árulni az öt- és hétnapos bérletet, amit további két, fokozatosan dráguló elővételi kör követ. Jelentős bevételemelkedést elsősorban a rendezvényeken belüli prémiumszállásoktól remél a Sziget Zrt. - olvasható a Népszavában.

Címkék: nyereség, sziget

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.