Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Augusztus 07. 07:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti/fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Elfogtak egy fegyveres rablót Nagykőrösön

Elfogtak egy fegyveres rablót Nagykőrösön

Elfogtak egy fegyveres rablással gyanúsított férfit, aki szerda éjszaka kisfia játékpisztolyával rabolt ki egy járókelőt Nagykőrösön - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

A közlemény szerint egy 28 éves férfi pénzváltás ürügyén szólított le egy 18 éves fiút, elvette a táskáját, egy darabig üldözte is, majd feladta és hazament, az áldozat nem sérült meg.

A rendőrség nyolc óra alatt azonosította, otthonában elfogta, majd őrizetbe vette a 28 éves férfit, aki beismerő vallomást tett, elmondása szerint ittas állapotban rabolta ki áldozatát.

A rendőrség közölte, a férfi ellen több eljárás is folyamatban van garázdaság és vagyon elleni bűncselekmények miatt. Hozzátették, a most elkövetett támadás fegyveres rablásnak minősül, függetlenül attól, hogy azt játékfegyverrel követték el.

A közlés szerint a bíróság pénteken elrendelte a férfi letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.