Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2023. December 20. 12:27, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Elfogták egy online csalásokra szakosodott bűnbanda ukrán vezetőjét

Elfogták egy online csalásokra szakosodott bűnbanda ukrán vezetőjét

Elfogták egy online csalásokra szakosodott bűnbanda ukrán vezetőjét, a szervezésben résztvevő szintén ukrán társát és több pénzmosót - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Azt írták, december 14-én több helyszínen fogták el a feltételezett elkövetőket összehangolt akcióban a Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal és a TEK-kel közösen.

A rendőrök a két külföldi gyanúsítottat őrizetbe vették, ellenük csalás, társaik ellen pedig pénzmosás elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrség az ügyben november 15-én is elfogott több embert, és az azóta elvégzett nyomozás eredményeként szervezték a mostani összehangolt akciót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.