Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. December 06. 10:46, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Ellopták a hóembert, az angyalkát és a szarvasokat

Ellopták a hóembert, az angyalkát és a szarvasokat

A sátoraljaújhelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy helyi, mezőgazdasági üzlet udvaráról történt lopással kapcsolatban.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen elkövetők december 5-re virradóra az egyik sátoraljaújhelyi mezőgazdasági üzlet udvaráról háromdimenziós kültéri fényfigurákat tulajdonítottak el - közölte a rendőrség.

A rendőrség az alábbi tárgyakat keresi:
1 db hóember figura, ami mintegy 2 méter magas,
2 db trombitáló angyalka figura, amik egyenként mintegy 2 méter magasak,
1 db ugró kis szarvas figura, ami mintegy 1,5 méter magas,
1 db álló kis szarvas figura, ami mintegy 1,5 méter magas.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki elkövetők kilétéről információval rendelkezik, illetve az eltulajdonított tárgyak hollétéről tud, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.