Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2016. Augusztus 10. 09:59, szerda | Helyi

Elnökségi ülést tartott a megyei igazgatóság

Elnökségi ülést tartott a megyei igazgatóság

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága elnökségi ülést tartott Tatabányán, a megyeházán. Dr. Kancz Csaba társadalmi elnök, és Khéner László megyei igazgató tájékoztatta a megjelenteket az elmúlt szezon tapasztalatairól, illetve a kezdődő idény várható változásairól.
Khéner László a 2016/2017. évi versenykiírások módosítását részletezte ismertetőjében, és a megyei bajnokságok nevezéseit foglalta össze felnőtt és utánpótlás szinten. Ezt követően a bizottsági elnökök beszámolói következtek az elmúlt pontvadászat tekintetében. Majd a Dorogi FC által benyújtott 2014/2015-ös sportfejlesztési programjának módosítási kérelmét tárgyalták, amit jóvá is hagytak. A megbeszélésen szóba került még, hogy fel fog állni a közeljövőben egy regionális képzési rendszer is, és az új átigazolási tarifarendszerről is informálták a résztvevőket. Személyi változás a Versenybizottság összetételében történt, Both Tibor lemondott, helyette új tagnak, Lahos Sándort nevezték ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.