Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Július 14. 11:22, csütörtök | Helyi

Előzetesben a rablópáros

Előzetesben a rablópáros

Rokonaival, barátaival szórakozott együtt egy 19 éves fiatal nő szombaton egy tatabányai disco-ban. Jó hangulatukat az ital már nem tudta emelni, ezért más bódító szerekkel próbálkoztak.

A disco-ban megtalálták az a fiatal párost is, akiktől tudtak volna drogot vásárolni. A választék bőséges volt, spurit, Extasit, füvet, MDPV-t is kínáltak eladásra. A lányok végül a spuri (speed) mellett döntöttek, melynek 3.000 forint volt grammja.
A sértett a disco mellékhelyiségében adta át a pénzt, a 15 éves rabló ekkor figyelte ki, hogy a lánynál jócskán van még pénz. Miután a gyanúsított elvette a kért összeget, távozott, mondván nemsokára hozza a drogot.
Nem sokkal később a 15 éves rabló visszatért, hogy további összeget kérjen, illetve arra kérte a sértettet, hogy keressenek egy eldugott helyet az üzlet megkötésére. A disco-tól nem messze egy bokros területre mentek, ahol a két lány dulakodni kezdett. Ekkor már csatlakozott hozzájuk a rablópáros másik tagja, egy 18 éves fiatalember is, aki szintén kivette részét a verekedésből. A két fiatal végül a lány táskájával együtt elszaladt a helyszínről.
A sértett nem tétovázott, azonnal a Tatabányai Rendőrkapitányságra sietett. Mivel látásból ismerte egyik támadóját, a nyomozók gyorsan a rablópáros nyomára akadtak. Őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. A bíróság mindkettőt előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.