Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2017. November 12. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Elütött egy biciklist, majd elhajtott

Elütött egy biciklist, majd elhajtott

A győri rendőrök szemtanúk jelentkezését várják egy közúti közlekedési baleset ügyében.

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

A nyomozás adatai alapján ismeretlen járművezető ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú és színű - feltehetően - személygépkocsival közlekedett november 5-én 15 óra körül Győrben, a Páva utcában. Közlekedése során a Venyige útról a József Attila útra történő balra kanyarodása során -eddig tisztázatlan okból -nem biztosított elsőbbséget a tőle balról érkező kerékpárosnak, akivel összeütközött. A kerékpáros az ütközést követően elesett és megsérült.

Az ismeretlen sofőr a járművével a helyszínről a József Attila út irányába segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A rendőrség kéri, hogy aki a látta a közlekedési balesetet, vagy a balesetet okozó gépjármű vezetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:21, kedd | Belföld

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg, ebből 13 hajnali melegrekord volt.

2024. Július 23. 08:16, kedd | Belföld

Felhőszakadásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Felhőszakadásra figyelmeztet a HungaroMet Zrt.: kedden a Duna vonalánál és attól keletre fordulhatnak elő zivatarok, amelyeket felhőszakadás kísérhet.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 22. 07:48, hétfő | Belföld

Trenkwalder: 13,5 százalékkal nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest