Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. November 12. 11:45, szerda | Bulvár
Forrás: Lenger

Erre is jó a Facebook! Megtalálta 9 éve eltűnt férjét – mégsem örült

Erre is jó a Facebook! Megtalálta 9 éve eltűnt férjét – mégsem örült

2005-ben látta utoljára férjét az amerikai Karen Marx, aki végül rátalált a Facebookon az eltűnt férfira. Igaz dupla meglepetés érte, mivel a rábukkanás mellett kiderült, férje újra megnősült – bár el sem vált tőle.

Se szó, se beszéd tűnt el még 2005-ben az amerikai Wisconsin államban élő Karen Marx férje. A férfi négy év házasság után pattant meg második feleségétől, igaz előtte már egyszer elhagyta, de akkor még hazatért. Másodjára viszont különösebb magyarázat nélkül tűnt el. A nő folyamatosan kereste férjét, 9 év után pedig végül a Facebooknak köszönhetően bukkant rá. Pontosabban anyósára, aki végül elárulta, hogy a férfi újra megnősült és Wisconsinban él új nejével.

Karen Marx bigámia miatt a rendőrséghez fordult, a hatóság pedig ki is hallgatta a férfit, aki elmondta, azt hitte felesége rég elintézte a válást. Ezzel együtt újabb házasodásakor, mivel hazudott az anyakönyvezetőnek, hogy sosem volt házas, valamint a bigámiai miatt akár 6 éves börtönbüntetést is kaphat.

A leleményes feleség szerint férje – az eltűnés miatt is – így azt kapja, amit megérdemel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.