Városlista
2022. november 28, hétfő - Stefánia

Hírek

2022. Július 05. 11:59, kedd | PR
Forrás: (x)

Értékmegőrző szekrény – tudjuk biztonságban értékeinket

Értékmegőrző szekrény – tudjuk biztonságban értékeinket

A nyári nyaralások alkalmával bizonyára sokan találkoztak már a strandon kihelyezett fém szekrényekkel, melyekben értékeinket helyezhetjük biztonságba.

Ezek a sokrekeszes ládák ugyanakkor sok más helyen is jó szolgálatot tehetnek, ha szeretnénk vigyázni személyes tárgyainkra.

Értékőrzés egyszerűen

Az, hogy értékeinket állandó biztonságban tudjuk, alapvető fontossággal bír. Kinek több, kinek kevesebb értéktárgya van, de akár egy mások számára értéktelen, eszmei jelentőségű tárgy is bírhat kellő jelentőséggel. A legtöbb esetben ezek biztonságba helyezése és megőrzése a mi feladatunk oly módon, hogy odafigyelünk az értékeinkre, nyilvános helyeken körültekintően járunk el, esetleg, ha nem mindennapi használati tárgyról van szó, otthonunk biztonságában is elhelyezhetjük a megfelelő helyen.

Sokszor ugyanakkor – például a bevezetőben említett nyaralás, strandolás során – olyan helyzetbe kerülünk, hogy értékeinkre szükség van, ám azok biztonságos elhelyezése körülményesebb, vagy egyáltalán nem megoldott. Éppen ebből fakadóan sok nyilvános hely és közösségi tér odafigyel erre. A legjobb módszer ennek megoldására egy vagy több értékmegőrző szekrény kihelyezése, mely praktikus és biztonságos megoldást kínál vagyontárgyaink hosszabb-rövidebb ideig tartó őrzésére.

Kiegészítő a biztonságért

Egy értékmegőrző szekrény tehát intézmények fontos kiegészítője lehet. Ezen intézmények profilja kifejezetten eltérő lehet, ami közös bennük, hogy emberek töltenek hosszabb időt bennük, sokszor értékeik társaságában. Iskolák, bevásárlóközpontok, strandok, konditermek, wellness központok és még sorolhatnánk. Az értékmegőrző szekrény garantálja a vendégek tárgyainak biztonságos elhelyezését. Ennek köszönhetően pedig bárki nyugodtan kikapcsolódhat, szórakozhat anélkül, hogy aggódnia kellene a személyes tárgyai miatt.

Egy értékmegőrző szekrény kialakítása sokféle lehet, elsősorban a méretekkel és a rekeszek számával játszhatunk. Annak megítélése, hogy vállalkozásunk számára milyen szekrényre van szükség egyrészt a cég profilja, másrészt a jellemző vendégforgalom határozza meg. A piacon számos különböző méretű modell érhető el, mind kifogástalan minőségben, így a választás ténylegesen a miénk. Az anyaghasználat és felépítés pedig természetesen alkalmazkodik a felhasználási területhez.

Masszív és praktikus

Az értékmegőrző szekrény gyártásához használt anyag jellemzően az elsőosztályú acél. Ez a fém kellően robusztus eszközt eredményez, melybe az illetéktelen bejutás meglehetősen nehézkes. A rekeszek jellemzően kulccsal zárhatók a maximális biztonságért. Az értékmegőrző szekrény masszív kialakítása ugyanakkor praktikus formavilággal párosul. A rendelkezésre álló helytől és igényektől függően választhatunk magasabb, vagy alacsonyabb modelleket, illetve a rekeszek méretével kapcsolatban is többféleképpen dönthetünk.

Az értékmegőrző szekrény általában teljesen zárt, az ajtón keresztül sincs lehetőség betekintésre, legfeljebb csak néhány szellőzőnyílás bontja meg az egységet. Egyes modellek ugyanakkor átlátszó plexi ajtókkal rendelkeznek. Ez leginkább munkahelyeken vagy épp iskolákban lehet hasznos, ahol a szekrény kinyitása nélkül is beleláthatunk a tartalmába. A biztonság persze ebben az esetben is kifogástalan. Ahogy minden más értékmegőrző szekrény esetében is, melyekre is bátran rábízhatjuk értékeink őrzését.

Címkék: értékmegőrzés

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 25. 09:57, péntek | PR

K&H: hogyan érdemes kihasználni a Black Friday-akciókat?

Sok gyereket elcsábítanak a boltok által meghirdetett Black Friday-akciók, azonban a fiatalok kívánságlistáin szereplő legtöbb termék a megugró infláció miatt idén jóval drágább, mint korábban.

2022. November 23. 14:30, szerda | PR

Igazi páros ÉNIDŐ Noszvajon

Győrfi Pálnak és Salgó Adriennek három kisgyermeke van, úgyhogy meglehetősen ritkán adatik meg nekik az intim hétvége lehetősége.

2022. November 15. 10:52, kedd | PR

K&H: a gyerekek bevásárlókosarán is jól látszik a drágulás sokkal kevesebb kakaós csigára elég a zsebpénz

A fiatalabb korosztály az elmúlt hónapokban a saját maga is megtapasztalta, hogy mit jelent az infláció