Városlista
2023. április 2, vasárnap - Áron

Hírek

2012. Április 06. 12:44, péntek | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Ezer adag étel

Ezer adag étel

Két nap alatt ezer adag babgulyást osztottak szét a rászoruló embereknek, családoknak a Húsvét előtti napokban. Az akciót az EBA Kft. ügyvezetője, Vécsey Gábor kezdeményezte és 200 ezer forinttal támogatta.

A Kölyök kft dolgozói főzték meg az ezer adag babgulyást, amelynek kiosztását a Vöröskereszt szervezte meg. Három helyszínen, a Sárberki iskolában, a Vöröskereszt Posta utcai székházánál és a Kőrösi iskolában a segélyszervezet önkéntesei, a Kölyök kft. munkatársai és helyi önkormányzati képviselők Salló Győző, Pataki Zoltánné, Magyarné Kocsis Andrea segédkeztek az ételek átadásában. (Képünk a Sárberki iskolában készült)

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 12:09, kedd | Helyi

Kétszáz kormoránt lőttek ki a Duna táti szakaszán

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége szeptember elejétől február végéig közel 200 kormoránt lőtt ki a kezelésében lévő 2000 hektáros Duna-szakaszon - közölte a szövetség elnöke kedden az MTI-vel

2023. Március 23. 20:40, csütörtök | Helyi

Monodráma és Stúdiószínházi Fesztivál lesz a tatabányai színházban

A határon túli és a vidéki társulatok monodráma és stúdiószínházi darabjaiból válogatott előadásokat láthat a közönség csütörtöktől vasárnapig a tatabányai Jászai Mari Színház, Népház Most Feszt programsorozatában - tájék

2023. Március 20. 16:26, hétfő | Helyi

Elhunyt Schmidt Csaba, Tatabánya volt polgármestere

Életének 44. évében elhunyt Tatabánya volt polgármestere, Schmidt Csaba - közölte a család hétfőn a politikus közösségi oldalán.

2023. Április 01. 08:22, szombat | Belföld

Netrisk: 52 ezer forint fölé nőtt a kgfb-átlagdíj

Rekordra, 52 322 forintra emelkedett a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) átlagdíja március elején - közölte a Netrisk az MTI-vel pénteken.