Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2017. Július 08. 05:00, szombat | Kék hírek
Forrás: mti

Fehér, zöld, színes – árultak mindenféle drogot a lebukott dílerek

Fehér, zöld, színes – árultak mindenféle drogot a lebukott dílerek

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság két, kábítószer-terjesztéssel gyanúsított szolnoki férfit - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel.

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a két férfi lakásában tartott szerdai házkutatáson kábítószert, új pszichoaktív anyagot és ezek eladásához szükséges eszközöket találtak a rendőrök.

A 30 éves Cs. Tamás ellen kábítószer-kereskedelem, a 28 éves S. Ferenc ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szerdán több szolnoki lakásban - köztük az előzetes letartóztatásba helyezett férfiak lakásaiban - tartottak házkutatást.
A nyomozók 180 gramm új pszichoaktív anyagnak minősülő fehér kristályos anyagot, 47 gramm kábítószernek minősülő zöld növényi anyagot, illetve 21 gramm kábítószergyanús fehér port foglaltak le - közölte a rendőrség.
A rendőrök, a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket, mérlegeket és feltehetően kábítószer eladásából származó nagyobb mennyiségű készpénzt is találtak a házkutatások alkalmával.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.

2023. Január 04. 16:18, szerda | Kék hírek

Győrbe ment bulizni szilveszterkor a 24 éves Barbara, azóta nem látták

Utoljára életjelet 2023. január 1-jén a hajnali órákban adott magáról, amikor ismeretlen személy telefonjáról felhívta az édesanyját.

2022. December 20. 17:36, kedd | Kék hírek

Bűnszervezetet számolt fel a TEK Pápán

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetésének gyanúja miatt.