Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 29. 06:38, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Felgyújtotta a lopott tévét, így bukott le

Felgyújtotta a lopott tévét, így bukott le

Elfogták a büssüi betörések gyanúsítottját.

A férfi akkor bukott le, amikor az udvarán felgyújtott egy lopott televíziót, hogy megszerezze az abban lévő fémet, és azt hulladékként eladja, miután a készüléket nem tudta értékesíteni.

A gyanúsított beismerte a betörést és a lopást. A büssüi férfi a somogyi faluból válogatás nélkül ellopott mindent, amiben fém volt. A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsítottként kihallgatott férfi további bűncselekményeket, jórészt lakásbetöréseket követett el, legalább 17 ilyen esetre derült fény.

A férfi betört egy családi házba, ahonnan csaptelepeket kísérelt meg eltulajdonítani, majd egy garázst tört fel, egy lakatlan házban leszakította a falakról a villanyvezetékeket, levágta az összes rézcsövet, és elvitte a gázkonvektort is, a falu egyik egyedülálló idős lakójára pedig rátörte az ajtót, s a házból takarókat és fehérneműt lopott el.

Az elkövető a tárgyakat szinte kivétel nélkül azok valós értékének a töredékéért, fémhulladékként értékesítette, a legtöbb esetben hatalmas károkat okozva a sértetteknek – írta a rendőrség sajtószolgálata. A gyanúsítottat az igali rendőrőrs munkatársai fogták el.

Címkék: elfogás, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.