Városlista
2024. augusztus 22, csütörtök - Menyhért

Hírek

2012. November 22. 11:27, csütörtök | Külföld
Forrás: MTI

Félmillió fontot talált egy szingapúri taxis, de visszaadta

Félmillió fontot talált egy szingapúri taxis, de visszaadta

Száznyolcvan millió forintnyi készpénzt talált egy taxis Szingapúrban kocsija hátsó ülésén, ám habozás nélkül visszajuttatta elvesztőinek.

A pénzt egy pár hagyta el, vakáción voltak Szingapúrban. A 70 éves taxis egy bevásárlóközponthoz vitte őket, majd visszahajtott állomáshelyére. Ott fedezte fel a vagyonnyi bankjegyet az autó hátsó ülésén egy fekete papírzacskóban. A pénzt leadta a taxitársaság talált tárgyak osztályán, még mielőtt a pár jelentette volna, hogy egy vagyont vesztett el feltehetően egy taxiban.
A sofőr becsületességéért pénzjutalmat kapott az igen hálás pártól, munkahelyétől pedig kitüntetést - adta hírül a brit Metro újság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 20. 06:17, kedd | Külföld

Izraeli-palesztin - Amerikai külügyminiszter: Netanjahu elfogadta az amerikai áthidaló javaslatot

Antony Blinken amerikai külügyminiszter izraeli tárgyalásai után a médiának adott hétfői nyilatkozatában bejelentette:

2024. Augusztus 19. 11:26, hétfő | Külföld

Izraeli-palesztin - Amerikai külügyminiszter: a jelenlegi tárgyalások talán az utolsó esély az elraboltak szabadon engedésére

Antony Blinken amerikai külügyminiszter Jichák Hercog izraeli államelnökkel folytatott hétfői megbeszélésén kijelentette, hogy a jelenlegi tűzszüneti és túszcsere tárgyalások talán az utolsó esély az elraboltak szabadon engedésére.

2024. Augusztus 16. 07:48, péntek | Külföld

Andrzej Duda: fegyverkezni kell, hogy senki se merje megtámadni Lengyelországot

A történelem és a mostani ukrajnai háború tanulsága az, hogy fegyverkezni kell, nehogy valaki meg merje támadni Lengyelországot

2024. Augusztus 14. 07:00, szerda | Külföld

Az Európai Bizottság folyósította Kijevnek a hitelkeret első részletét

Az Európai Bizottság kedden csaknem 4,2 milliárd eurót folyósított Ukrajnának az ukrán hitelkeret első részleteként - közölte a brüsszeli testület.