Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Március 08. 14:15, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Félmilliós vérdíj a veszprémi rabló fején

Félmilliós vérdíj a veszprémi rabló fején

Félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a veszprémi bankrablás ügyében a rendőrség és a pénzintézet – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Kómár Viktória felidézte: február 24-én egy fiatal férfi egy veszprémi bankfiókban fegyvernek látszó tárggyal a kezében a pénztárban lévő készpénz átadását követelte, majd a kapott pénzzel elmenekült. A főkapitányság az ügyben fegyveres rablás bűntettének a gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Az elkövető körülbelül 170 centiméter magas, a támadás idején fekete baseballsapkát, sötétkék kabátot, világoskék farmernadrágot, fekete félcipőt viselt, s az arcát egy fekete sállal takarta el – írta a szóvivő.

Kitért arra is: az eljáró hatóság szükség esetén megteszi a szükséges intézkedéseket a tanú védelmére; a rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Kómár Viktória tájékoztatott arról is, hogy mivel Veszprémben tavaly december óta több fegyveres rablás is történt, a cselekmények felderítésére a bűnügyi osztály hatfős nyomozócsoportot állított fel.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.