Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. December 08. 00:00, vasárnap | Helyi sport

FELNŐTT NB II. CSAPATBAJNOKSÁG

FELNŐTT NB II. CSAPATBAJNOKSÁG

2010.év után a Tatabányai Sport Club Birkózó szakosztálya újra indult az NB.II.-es felnőtt csapatbajnokságon

Már a nevezéseknél is nagy meglepetésnek számított, hogy nem várt nagy létszám (összesen 20 csapat) nevezett be erre a bajnokságra.
A Tatabányai Sport Club Birkózó szakosztálya is úgy gondolta, hogy a fiatal feltörekvő utánpótlás és az idősebb versenyzők ötvözte csapat mindenki ellen tisztességgel szállhat harcba.
A példátlan összefogás meghozta sikerét, hisz a csapat selejtezőkön és további fordulókon keresztül az igen előkelő 4. helyen végzett.
Mindenki önmagához képest közel a maximumot hozta és jó hangulatú mérkőzéseken, egymást buzdítva igazi csapatbajnoki hangulatokon keresztül vezetett az út a 4. helyig.
Egyénileg a teljesítményeket értékelve a legalsó súlycsoportban 55 kg-ban Árvai Márk meggyőző fölénnyel minden mérkőzését megnyert, így a csapatnak motivációt adott a folytatáshoz.
A 60 kg-os kölcsönjátékos Németh Béla (Vác) is minden mérkőzését hozta és külön öröm, hogy a kadett korú Kolecz János is győztes mérkőzéssel járult hozzá a csapat sikeréhez.
66 kg-ban Kósa Dániel stabil teljesítményt nyújtva a mérkőzések nagy részét nyerte, ugyan ebben a súlycsoportban versenyzett Hornyák Lajos is, aki szintén az adott mérkőzéseken megfelelő taktikával jól helytállt.
74 kg-ban Ungi Lajos is győzelmekkel járult hozzá a csapat teljesítményéhez és jó benyomást, harcos küzdelmet láthattunk a még kadet koru Czug Bencétől is.
84 kg-ban korábbi kadett válogatottunk Majer Ferenc ismét edzésbe állt és az ő győzelmei is sokat segítettek a csapatnak.
96 kg-ban Vasas Zoltán (FTC) szintén kölcsönjátékosként jó néhány mérkőzésen győzelmeivel jól teljesített, 120 kg-ban Fekete Gábor a tőle megszokott módon fontos győzelmeket szerzett és két mérkőzésen is az ő győzelmeivel sikerült megfordítani a végeredményt.

SELEJTEZŐ "C" csoport
Érd - 2013.11.10

A csapattalálkozók eredményei:
Dorog - Tatabányai SC 13 : 15
Érd - Dorog 12 : 16
Tatabányai SC - Érd 15 : 13
Dorog - Tatabányai SC 11 : 20
Érd - Dorog 15: 11
Tatabányai SC - Érd 12 : 16

A "C" csoport végeredménye:
I. Tatabányai SC
II. Érd
III. Dorog II.


CSOPORT DÖNTŐ
Vasas - 2013.11.24.

Résztvevő csapatok: Tatabánya - Vasas - Kaposvár

A csapattalálkozók eredményei:
Tatabányai SC - Kaposvár 19 : 5
Vasas SC - Tatabányai SC 19 : 9
Kaposvár - Vasas SC 17 : 12
Vasas SC - Tatabányai SC 16 : 12

Végeredmény:
1. Vasas SC 6 pont
2. Tatabányai SC 4 pont
3. Kaposvár 2 pont

A csapat tagjai:
Kolecz János, Németh Béla, Árvai Márk, Kósa Dániel, Hornyák Lajos, Fekete Gábor, Vasas Zoltán, Czug Bence, Majer Ferenc, Ungi Lajos,

Edző: Katona Géza, Turák Pál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.