Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2013. Május 14. 14:04, kedd | Helyi

Felújítják a posta mögötti utat

Felújítják a posta mögötti utat

Az idei útfelújítások sorában most folyik a munka a tatabányai újvárosi postahivatal mögött, amely A Vértes Agorájánál csatlakoztatja be a forgalmat a Köztársaság útba

A beruházás költsége megközelíti a 17 millió forintot.A mintegy 150 méter hosszú útszakaszon 1340 négyzetméter a felújításra kerülő felület, amelyen az útburkolati jelek festését is frissítik. A munkálatok során elvégzik négy víznyelőakna javítását, és másik kilenccel együtt szintre is emelik azokat. A kivitelező az FTK Kft. Mint ismeretes, Tatabányán az idén 10 útszakaszon, közel 15 ezer négyzetméteren, mintegy 2100 folyóméter hosszan újítják fel a közutak burkolatát, s ezzel egyidejűleg megtörténik a közműszerelvények szintbe helyezése is. A főbb közlekedési csomópontokat is érintő fejlesztések, nemcsak a város, hanem az adott lakókörzetek számára is jelentősek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.