Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Június 29. 05:01, szombat | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Fenyő-gyilkosság - Gy. Tamás megbízásából ölhették meg a vállalkozót

Fenyő-gyilkosság - Gy. Tamás megbízásából ölhették meg a vállalkozót

A rendőrség lezárta a Fenyő-gyilkosság ügyének vizsgálatát - jelentették be pénteken a rendőrség honlapján.

A megalapozott gyanú szerint Gy. Tamás megbízásából P. Tamás szervezte meg, illetve adott utasítást Fenyő János megölésére, amelyet Jozef R. hajtott végre - írták.
Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint egy csaknem 22 évig tartó eljárás fejeződött be.

A 2017-ben újraindított nyomozás során a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kutatásokat és lefoglalásokat hajtott végre Magyarország és Németország területén, számos szakértői véleményt szerzett be, 75 embert hallgatott ki tanúként - ismertették.

Az NNI csütörtökön megküldte a Fővárosi Főügyészségnek a Fenyő János sérelmére elkövetett emberölés felbujtóira vonatkozó nyomozás iratait - közölték.

Címkék: fenyő-gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.