Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. November 17. 08:00, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Fezen - Mercyful Fate, Epica, Death Angel a jövő évi fellépők között

Fezen - Mercyful Fate, Epica, Death Angel a jövő évi fellépők között

A jövőre 25 éves Fezen fesztivál bejelentette az első fellépőket, így mások mellett Székesfehérváron játszik július 27-30. között a Mercyful Fate, az Epica, a Death Angel, a Bagossy Brothers Company és a Vad Fruttik is.

A szervezők keddi közleménye szerint a helyszín ezúttal is a First Field és a vele szemben lévő terület, valamint a Fezen klub lesz.

A dán heavy metal jeles képviselője, a Mercyful Fate több mint 20 éve, 1999-ben lépett fel legutóbb Magyarországon, akkor éppen a Metallicával együtt az MTK stadionban. A szimfonikus metalt játszó, holland Epica nem először csap a húrok közé a Fezenen, hiszen 2018-ban már láthatták a Simone Simons vezette zenekart a rajongók.

A kaliforniai Ignite új énekesével a székesfehérvári fesztiválon mutatkozik be először a magyar rajongóknak, de a fellépők között lesz a 2020-ra meghirdetett programból az amerikai thrash metal banda, a Death Angel és a szintén amerikai, thrash/hardcore-punk együttes, a Cro-Mags is.

Magyar zenekarok közül a Road, az Ossian, a Subscribe és a Lazarvs is fellép a Bagossy Brothers Company, a Vad Fruttik, a Wellhello, a Follow The Flow, a Carson Coma, az Azahriah, a Necc party és a Belga mellett.

Címkék: fellépő, fesztivál, FEZEN

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.