Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Február 03. 08:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Flex-szel akart kifosztani két bankautomatát

Flex-szel akart kifosztani két bankautomatát

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai nyomozást folytattak egy 35 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint két bankjegykiadó automatát is fel akart törni.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított elsőként 2018. július 14-én hajnalban az egyik kecskeméti áruház falán lévő automatánál próbálkozott. A bankjegytároló alatti részen a falat próbálta kivágni egy kézi szerszámgéppel. Itt közel 25 millió forint üthette volna a markát, ha sikerrel jár.

Alig két héttel később, 27-én éjszaka egy helyi bevásárlóközpontba ment a férfi, ahol egy flex segítségével kísérelt meg kinyitni egy bankjegykiadó automatát, amiben – mint később kiderült – több mint 28 millió forint volt. A tettest a biztonsági őrök megzavarták és menekülés közben elfogták, valamint visszatartották a rendőrök érkezéséig.
A kecskeméti nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki a férfit lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló gyanúsított ügyében a Vizsgálati Osztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.