Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Július 06. 07:16, szombat | Belföld
Forrás: mti

Folytatódik az állami ingatlancsomagok elektronikus aukciós értékesítése

Folytatódik az állami ingatlancsomagok elektronikus aukciós értékesítése

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) 2019 augusztusáig több ütemben, kiváló befektetési célú ingatlancsomagokat értékesít az Elektronikus Aukciós Rendszerben (EAR) - közölte az MNV az MTI-vel pénteken.

Az MNV a közleményében a pénteken meghirdetett ingatlancsomagok közül felhívta a befektetők figyelmét az ipari tevékenységre alkalmas, 25 hektáros debreceni Faraktár úti ingatlanra, valamint a "Pannónia" csomagban szereplő - telephelyként szolgáló - pusztaszemesi ingatlan-együttesre. Emellett az ingatlanfejlesztők figyelmébe ajánlotta a kiváló elhelyezkedésű, budai ingatlanokat tartalmazó "Profilváltó" csomagot. .

Jelezték: az ingatlancsomagokat a hivatalos EAR felületen tekinthetik meg (e-arveres.mnv.hu) az érdeklődők. Az értékesítés szabályairól és az ingatlanok részletes adatairól az árverési hirdetményben tájékozódhatnak.

A vagyonkezelő egyik korábbi közleménye szerint a 2015 szeptembere óta működtetett online aukciós felület segítségével nyílt meg a lehetőség az állami vagyonelemek elektronikus értékesítésére. A teljes körű transzparenciát biztosító elektronikus aukciós rendszer bárhonnan elérhető, így azon keresztül bárki licitálhat.

Tavaly július 31. óta már a társasági részesedések értékesítése is lehetővé vált, ezzel teljessé lett az állami vagyonelemek online értékesítésének köre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.