Városlista
2024. augusztus 16, péntek - Ábrahám

Hírek

2013. Augusztus 28. 10:40, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros

Gasztronómiai kalandozás a főváros szívében

Gasztronómiai kalandozás a főváros szívében

Egyedülálló francia konyakvacsora kerül megrendezésre szeptember 12-én az Academy Golf Budapest éttermében, ahol a kiváló cognak-ok mellett hozzájuk illő ételkülönlegességeket is kóstolhatnak a vendégek.

A vacsorára az Accent Hotel Management gourmet rendezvénysorozatának állomásaként kerül sor, mely egy másfél havonta megrendezésre kerülő programsorozat nyitó estje.

A különleges hangulatú helyszínen nem csak az esti budapesti kilátás gyönyörködteti majd a résztvevőket, hanem megismerhetik a francia cognac különleges világát, olyan ízletes fogásokkal, melyek teljesen új ízharmóniát hoznak létre. Az este folyamán a Royal Cognac szakértői is jelen lesznek, és kóstolóval egybekötve mutatják be a vendégeknek az ízletes cognac-ok történelmét, eredetét és készítési technológiáját.
Az induló eseménysorozat koncepciója, hogy a résztvevők minőségi gasztronómiai „utazásokon” vegyenek részt ízletes ételek és italok párosításának köszönhetően. A szállodaüzemeltető cég kreatív séfcsapata rendszeresen dolgozik együtt, és egymást inspirálva alkotnak új ételkülönlegességeket. A 4-5 csillagos szállodából érkező séfek minden alakalommal más összeállításban képviseltetik magukat, így a programsorozat állomásain az érdeklődők bepillantást nyerhetnek az adott szállodák séfjeinek ízlésvilágába is.


(Az eseményről további információ az accenthotel.hu/sefvacsora oldalon.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 16. 07:55, péntek | Belföld

Vasárnapig még forróságra kell készülni, de a hosszú hétvége második felében enyhül a hőség

Vasárnapig még 33-40 Celsius-fok valószínű a legmelegebb órákban, majd egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar. A csúcshőmérséklet a jövő hét elején már 28-34 fok között alakul.

2024. Augusztus 16. 07:46, péntek | Belföld

Kiadta Hidvéghi Balázsnak Győrffy Balázs mandátumát az NVB

Kiadta Hidvéghi Balázsnak Győrffy Balázs országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) csütörtökön.

2024. Augusztus 16. 07:43, péntek | Belföld

Gyopáros Alpár: 1200 településen sikerült megállítani a népességszám csökkenését

Az elnéptelenedés szempontjából veszélyeztetett magyarországi települések mintegy felében, 1200 helységben sikerült megállítani a népességszám csökkenését a Magyar falu program indulását követő majdnem négy évben