Városlista
2022. augusztus 19, péntek - Huba

Hírek

2012. Március 04. 07:09, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Gázmérgezés a tanuszodában

Gázmérgezés a tanuszodában

Gázmérgezés gyanúja miatt egy karbantartót a mentők kórházba szállítottak a jászkiséri iskola tanuszodájából, miután a létesítmény gépházában szombat délelőtt eddig ismeretlen okból klórgáz fejlődött.

Közölte a Szolnok megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Tótáné Nagy Éva főhadnagy tájékoztatása szerint a riasztott helyi tűzoltók a tanuszodát átszellőztették. A helyszínre vonult a megyei katasztrófavédelem veszélyhelyzeti felderítő csoportja is, amely gázkoncentráció-méréseket végzett. Az adatok alapján a klórgáz koncentrációja az egészségügyi határérték alatt maradt, így nem jelentett veszélyt a környezetre.

A katasztrófavédelmi szóvivő beszámolt arról is, hogy szintén szombaton Jászboldogházán a Petőfi utcában lévő sportcsarnok előtt munkavégzés közben egy gázvezetéket szakítottak el. A műszaki hibát jelezték a gázszolgáltatónak, amely a vezetéket helyreállította. A munkálatok idejére mintegy 200 embernek 45 perces időtartamra el kellett hagynia a sportcsarnokot.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 19. 17:08, péntek | Kék hírek

Drónt is bevetettek a rendőrök a betörő elfogásáért

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.

2022. Augusztus 19. 13:03, péntek | Kék hírek

Száguldozók buktak le az 5-ös úton

Öt gyorshajtót is kiszűrtek a kecskeméti rendőrök mozgó sebességellenőrzés során Bács-Kiskun megyében a minap. Volt olyan sofőr, aki 90 helyett 193 kilométeres sebességgel száguldott.

2022. Augusztus 19. 06:00, péntek | Kék hírek

Gyorsan elítélték azt a férfit, aki a nyílt utcán akart megerőszakolni egy lányt Debrecenben

Nem jogerősen két év két hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a Debreceni Járásbíróság csütörtökön azt a 33 éves férfit, aki meg akart erőszakolni egy nőt Debrecenben

2022. Augusztus 18. 16:07, csütörtök | Kék hírek

Lopott a férfi, majd tőle is loptak

Eljárást indítottak a rendőrök két férfi ellen, akik közül az egyik Mezőkövesden ellopott egy gitárt, majd ismerőse később tőle tulajdonította el a hangszert.