Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2011. Augusztus 01. 11:33, hétfő | Helyi

Gázolt, majd elhajtott

Gázolt, majd elhajtott

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba pénteken délután egy 69 éves neszmélyi asszonyt. Egy tehergépkocsi ütötte el Neszmélyen. A gázoló segítségnyújtás nélkül hajtott tovább.

Az asszony a falu főutcáján kerekezett. A gépjármű vezetője meg akarta előzni, de előzés közben nem tartott kellő oldaltávolságot és elsodorta a kerékpárost. Az ütközés következtében az asszony az útpadkára esett és beütötte a fejét. A tehergépkocsi vezetője megállt, utasával megnézték a sérültet, majd visszaszálltak a gépjárműbe és elhajtottak a helyszínről.

A balesetnek szerencsére akadt szemtanúja, aki felírta a tehergépkocsi rendszámát, így a rendőrök azonosítani tudták az elkövetőt. Süttő-Bikalpusztán megtalálták a Ford Transit tehergépkocsit, melyen láthatók voltak az ütközés okozta sérülések. A gépjármű tulajdonosát is megtalálták a rendőrök, akiről kiderült, erősen ittas állapotban vezette a tehergépkocsit. A járműnek utasa is volt, aki szintén ittas volt a baleset pillanatában.

A tehergépkocsi vezetője ellen ittas állapotban elkövetett súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Utasa ellen is feljelentést tett a Rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 23. 09:23, vasárnap | Belföld

Megkezdte a Magyar Honvédség a területvédelmi tartalékosok nagyarányú létszámnövelését

Megkezdte a Magyar Honvédség a területvédelmi tartalékosok nagyarányú létszámnövelését, az elindított toborzó kampányban pedig várják azokat, akik hozzá szeretnének járulni Magyarország védelméhez

2024. Június 23. 09:22, vasárnap | Sport

Milák Kristóf aranyérmes 200 méter pillangón

Milák Kristóf címét megvédve aranyérmet nyert 200 méter pillangón szombaton a belgrádi úszó Európa-bajnokságon.