Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Június 20. 08:48, szerda | Helyi

GÉPKOCSIKAT RONGÁLT

GÉPKOCSIKAT RONGÁLT

Egy éjszaka alatt három autót rongált meg a tatabányai férfi.

A Tatabányai Rendőrkapitányságon egy 31 éves helyi férfi ellen indult büntetőeljárás garázdaság vétség, rongálás vétség és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

V. Kálmán 2018. június 17-én 1 órakor Tatabányán egy parkolóban ordibált, majd több alkalommal belerúgott két parkoló autóba, melyeken sérülések keletkeztek. Alig egy óra elteltével, pár házzal arrébb ismét megrongált egy gépkocsit. Annak ablaküvegét egy beton járdalappal betörte, majd abban kutatást végzett, de elvinni nem tudott semmit, mert megzavarták. A járőrök a férfit a helyszíntől pár méterre a bejelentést követően percek alatt elfogták, és őt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították, ahol még június 17-én gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.