Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Március 14. 09:34, csütörtök | Helyi sport

Grazban jártak a TSC birkózói

Grazban jártak a TSC birkózói

Hat ország részvételével (horvát, szlovén, cseh, olasz, osztrák, magyar) nagy diák és junior versenyt rendeztek az ausztriai Graz városában.

Erre az eseményre meghívást kapott a Tatabányai Sport Club is és 6 versenyzővel képviselte magát ezen a nemzetközi megmérettetésen.
A tatabányai birkózók nagyszerű sikert értek el, hisz mindannyian dobogón végeztek és külön érdekesség volt az 55 kg eredmény-hirdetése, ahol a dobogó mindhárom fokán tatabányai versenyző állhatott.
Balázs Bálint és Vátzi Bálint első helye nagyszerű teljesítmény volt, mindketten meggyőzően az ellenfeleknek esélyt sem adva valamennyi mérkőzésükön diadalmaskodtak. Lencse Sándor és Bogdán Roland is több győzelemmel a döntőbe jutva szoros mérkőzésen szenvedett verességet mindketten Ausztriában élő, de orosz-csecsen ellenfelekkel szemben. Papp Szabolcs két győzelme után a döntőben Vátzi Bálinttól kapott ki, míg Marton Márk szintén Bálint ellen szenvedett vereséget, de a harmadik helyért horvát ellenfelét megverte.
Csapatban a IV. helyen végzett az együttes, de az első három helyet elért csapatok lényegesen több fővel indultak.
Eredmények:
31 kg Balázs Bálint 1.hely
41 kg Lencse Sándor 2.hely
50 kg Bogdán Roland 2.hely
55 kg Vátzi Bálint 1.hely
55 kg Papp Szabolcs 2.hely
55 kg Marton Márk 3.hely

Edző: Katona Géza és Turák Pál

Címkék: birkózás tsc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.