Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Március 17. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Így kell villantás nélkül kiszállni egy Ferrariból

Így kell villantás nélkül kiszállni egy Ferrariból

30 felett a multimilliomos Paris Hilton már arra is képes, hogy villantás nélkül kiszálljon egy méregdrága sportautóból. Persze még így is szexi.

Egy Ferrariból kiszállva könnyű felhívnia magára a figyelmet egy szoknyát viselő csinos celebnek, akit folyton lesifotósok követnek. Főként akkor, ha még alsóneműt is elfelejtett húzni aznapra a híresség. Paris Hilton az elmúlt években nem egyszer elkövette ezt a hibát, és boldog-boldogtalan láthatta milyen bugyit visel a ruhája alatt vagy éppen azt, hogy egyáltalán nem visel.

31 éves korára úgy látszik megtanulta a leckét, és már képes lábait összezárva egyszerre kiemelni azokat az autóból. De az is lehet, hogy most az átlagosnál is jobban figyelt Paris kisasszony, mivel édesanyja születésnapjára érkezett, és nyilván józanul, mivel egy legalább 45 millió forintot érő Ferrari Californiával tette mindezt. Paris Hilton egy szexi combközépig érő fekete ruhát viselt, alatta combfixet harisnyatartóval, valamint egy pár Christian Louboutin cipellőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.