Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Március 24. 07:11, szombat | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Gyász: pénteken utolsó útjára kísérték Kutasi Róbertet

Gyász: pénteken utolsó útjára kísérték Kutasi Róbertet

Pénteken a rákospalotai temetőben utolsó útjára kísérték Kutasi Róbertet, a REAC sportigazgatóját, az MLSZ NB II-es bizottságának elnökét – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján.

A temetésén a REAC-ot Forgács József tulajdonos mellett a szakmai stáb tagjai, a klub egykori és jelenlegi játékosai képviselték, valamint elbúcsúztak Kutasi Róberttől barátai, sporttársai és újságíró kollégái is.

A XV. kerület alpolgármestere, Bitvai Nándor a „Futball halála" című cikkével búcsúzott az egykori klubigazgatótól, míg Forgács József megindító beszédben emlékezett meg barátjáról, kollégájáról.

A Magyar Labdarúgó-szövetség nevében dr. Borbély Zoltán, a Jogi- és Sajtóiroda vezetője és Csiky Károly versenyigazgató helyezett el koszorút Kutasi Róbert sírjánál.

„Kutasi Róbert élt-halt a labdarúgásért, sajnos március elsejétől már csak az utóbbit mondhatjuk el róla. Sándor György szavaival élve: Az emberért minden áldozatot meg kell hozni, kivéve az emberáldozatot" – fogalmazott Borbély Zoltán.

Mint arról honlapunk is beszámolt, Kutasi Róbert március elsején öngyilkosságot követett el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.