Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Augusztus 24. 13:21, szerda | Helyi
Forrás: tatabanya.hu

Ügyfélbarát szolgáltatások a város honlapján

Ügyfélbarát szolgáltatások a város honlapján

Az elmúlt időszakban megújultak a város kommunikációs felületei, s ennek a folyamatnak az a jelentősége, hogy az információk egyre több csatornán juthatnak el az emberekhez – hangsúlyozta Schmidt Csaba Tatabánya új honlapjának bemutatá

A polgármester kijelentette, hogy az információk eljuttatásán túl, várják a lakossági visszajelzéseket, melyek nagyban segíthetik a minél eredményesebb munkát.

Schmidt Csaba ismertette, hogy változások részeként az önkormányzat először létrehozta a Tatabányai Televíziót, amely napi adással, azon belül is, napi híradóval tudósít város eseményeiről. Megjegyezte, hogy a műsor megtekintése az új honlapon is lehetséges. Fontos lépésnek nevezte a „Mi Tatabányánk” című városi újság első számának megjelenését, amely 28 ezer ingyenes példányban jut el a város lakosságához. Az új portált a gyakorlatban mutatta be a sajtó megjelent képviselőinek, ennek során előnyként sorolta fel az áttekinthetőséget, az egyszerűen kezelhető menüpontokat. Kiemelte, hogy napjainkban már nem csak a fiatalok, de az idősebbek szívesen tájékozódnak az interneten. A polgármester kitért arra is, hogy az új honlap olyan ügyfélbarát szolgáltatásokat nyújt, amelyek konkrét segítséget adnak a tatabányaiaknak ügyeik intézéséhez. Schmidt Csaba szólt arról is, hogy a weboldalnak nagy szerepe van a város gazdaságfejlesztési törekvéseinek támogatásában, hiszen olyan információkat és elérhetőségeket biztosít, amelyek révén egy lehetséges letelepülni szándékozó beruházó megteheti az első lépéseket tervei valóra váltásához. A polgármester elmondta, hogy világhálón keresztül érdeklődők sok mindent megtudhatnak arról, hogy miért érdemes tényleges ellátogatniuk a térség egyik legdinamikusabban fejlődő településére, ahol a természeti környezet és kulturális rendezvények is sokszínű programot kínálnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya