Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Október 05. 15:07, hétfő | Külföld
Forrás: mti

Gyilkosság áldozata lett az Oscar-díjas rendező filmjeinek szereplője

Gyilkosság áldozata lett az Oscar-díjas rendező filmjeinek szereplője

Gyilkosság áldozata lett szombaton Atlantában a 70 éves Thomas Jefferson Byrd amerikai színész, akit egyebek között Spike Lee Oscar-díjas amerikai rendező filmjeiben láthatott gyakran a közönség.

Az atlantai rendőrséget szombat éjszaka hívták ki egy sérült személyhez. Byrd több lövést kapott a hátába. A helyszínre kiérkező mentősök azonosították a színészt és kimondták a halál beálltát. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit - számolt be róla a Variety.com filmes portál.

A Tony-díjra jelölt színész számos Spike Lee-filmben játszott, köztük a Nepperek, a Ha megy a busz, az Afro TV, a Chi-Raq, a Red Hook Summer, a Girl 6 - A hatodik hang és a Da Sweet Blood of Jesus című produkciókban.

Játszott Antoine Fuqua Brooklyn mélyén című akciófilmjében, a Jamie Foxx főszereplésével készült Ray című életrajzi filmben, valamint F. Gary Gray A nagy dobásában.

Lee vasárnap az Instagramon emlékezett meg a színészről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:48, kedd | Külföld

Megkezdik a medvék kilövését Erdélyben

Rendkívüli ülésen döntött a román képviselőház a medveállomány ritkítását célzó vadászati kvótákról.

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.