Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Február 25. 08:52, szerda | Helyi
Forrás: police

Gyorsabban és hatékonyabban

Gyorsabban és hatékonyabban

Új szolgálati gépjárművekkel közlekednek a rendőrök Komárom-Esztergom megyében.

Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, az országos rendőrfőkapitány rendészeti helyettese adta át a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság állományának a rendőrség megrendelésére gyártott Skoda, Mercedes és Audi típusú szolgálati gépjárműveket.14 megkülönbözetett jelzéssel ellátott és hivatali ügyintézői szolgálati autó sorakozott fel a főkapitányság udvarán, melyet a 2014. évet értékelő értekezletre meghívottak is szemügyre vettek, az új járművek száma azonban még emelkedni fog a következő hetekben. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2015-ben összesen 37 darabot kap azokból, melyeket 2014. december 23-án Budapesten a Készenléti Rendőrségnél adták át.

Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy kiemelte, hogy az új szolgálati gépjárművekkel a rendőri munka hatékonyságát kívánta növelni az Országos Rendőr-főkapitányság, a közúti közlekedésben résztvevő egyenruhások balesetmentes közlekedéséért pedig Végerbauer Richárd atya kért áldást.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.