Városlista
2024. augusztus 25, vasárnap - Lajos

Hírek

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

A gyémánt sisakos versenyző a múlt hétvégén Cazinban utasította maga mögé a CEZ mezőny összes tagját, hiszen mind kategóriájában, mind pedig abszolútban győzni tudott. 12 éve ismeri a pályát a bajnok , amelyen a magyar versenyző a pályacsúcstartó is, s idén csak néhány tizeddel maradt el a rekordjavítástól, amely talán a szokatlanul meleg időjárásnak is betudható.

Ezen a hétvégén szintén a CEZ keretében Montenegróban áll rajthoz egy számára eddig ismeretlen pályán. - Az pálya aszfaltjának minősége nagyon rossz, a 3-4 kilométer hosszú pályán mintegy 7 formula autó versenyez. A mezőny azonban nagy, S a verseny is nagyon szorosnak ígérkezik - nyilatkozta Szász László.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 16. 10:10, péntek | Helyi

PARFÜMÖKET LOPTAK

A tatabányai rendőrök a lakosság segítségét kérik a bűncselekmény feltételezett elkövetőinek azonosításában.

2024. Július 30. 00:00, kedd | Helyi

Megújult Csatka bekötőútja

Átadták hétfőn a Komárom-Esztergom vármegyei búcsújáró hely, Csatka bekötő útját, a 3,3 kilométeres szakaszt 300 millió forint ráfordításával a Magyar Közút Nonprofit Zrt. újította fel.

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.