Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2014. Február 04. 00:00, kedd | Helyi sport

Ha péntek, akkor Péntek Kópé Kupa!

Ha péntek, akkor Péntek Kópé Kupa!

Hétvégén rendezte a Lehetőség a Kitörésre Alapítvány a szokásos párbajtőrversenyét

Tavaly indította újra útjára az alapítvány, a Péntek Kópé Kupa sorozatot, amelyen a törpici, gyermek, újonc és serdülő korú gyerkőcök indulhatnak, küzdhetnek meg egymással.
Ismét remek hangulatban, gyönyörű környezetben léptek pástra a BHSE vívótermében az ifjú vívók, nem is akármilyen díjért. A mostani forduló győztesei mennyei, kézzel készített, stílusosan valamilyen vívással kapcsolatos figurával díszített tortát vihettek haza. Az újonc-serdülő összevont korosztályt két hölgy képviselte városunkból. Gnám Tamara TSC veretlenül nyerte a 4. fordulót, Halász Evelin TSC a második helyen végzett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.