Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2019. November 05. 00:00, kedd | Helyi

Hálózatbővítés miatt sofőröket keres a SPAR

Hálózatbővítés miatt sofőröket keres a SPAR

A SPAR Magyarország üzletlánca – az újabb áruháznyitásoknak és a franchise hálózat szélesedésének köszönhetően – dinamikusan, gyors ütemben növekszik.

A jelentősen megnőtt forgalom miatt a SPAR megkezdte a bicskei és üllői logisztikai központjainak bővítését. Az első körben négy-négyezer négyzetméterrel megnövelt elosztó- és szervezőcentrumok így összesen már 90 000 m² területen szolgálják ki és támogatják az üzlethálózatot. A látványos növekedés indokolja, hogy a kiskereskedelmi vállalat új gépjárművezető kollégákkal erősítse a munkatársai mintegy 13 000 fős csapatát.

A SPAR Magyarország a bicskei logisztikai központjába sofőr munkatársakat keres, akik legalább C kategóriás jogosítvánnyal és emelő-hátfal kezelői engedéllyel rendelkeznek. Az E besorolású vezetői engedély előny, de nem feltétel, mivel a vállalat a C kategóriával jelentkezőket – tanulmányi szerződés keretein belül – E minősítéshez segíti.

A vállalat kiemelkedő kereseti lehetőséget biztosít: a sofőr kollégák átlagosan havi bruttó 500-600 ezer forintot kereshetnek, amely teljesítményarányosan jóval több is lehet. A dolgozók 13. havi bért, havonta bruttó 10 000 forint béren kívüli készpénzes juttatást, valamint műszakpótlékot is kapnak a délutáni, éjszakai és hétvégi munkavállalás esetén. A versenyképes alapjövedelem és a számos béren kívüli juttatás mellett a vállalat támogatja a munkatársak szakmai fejlődését is. A döntést segítő szempont lehet, hogy a belföldi fuvarozás a nemzetközivel szemben azért előnyös, mert a munkatárs minden nap otthon lehet a családjával.

A bejelentett, az érvényes jogszabályoknak minden tekintetben megfelelő – többek között a vezetési időt és pihenőidőket maximálisan betartó – hosszú távú munkalehetőség során a SPAR a rugalmas műszakbeosztás lehetőségét is kínálja. A kulturált, minőségi munkakörülményeket a legmodernebb eszközpark és közel 100 hűtős szerelvényből álló gépjármű-flotta garantálja, a járművek átlagkora mindössze 3 év. A magyarországi kiskereskedelmi láncok piacán a SPAR az egyetlen cég, amely saját járműállománnyal rendelkezik, ezáltal is jobban oda tud figyelni kollégái igényeire. Bicskén például a közelmúltban készült el a saját járműflotta-bázis, ahol korszerű szociális, pihenőblokkok, saját kamionmosó és üzemanyag-töltő állomás várják a sofőröket.

Aki szeretne egy összetartó, dinamikus csapat tagja lenni és szereti az önálló, felelősségteljes munkát, küldje el az önéletrajzát az olah.krisztina@spar.hu e-mail címre a megpályázni kívánt munkakör feltüntetésével, vagy érdeklődjön +36 20 823 8352-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 12:22, csütörtök | Helyi

Ingyenes prosztatarák szűrési hónapot tartott a Bridgestone

A kampány középpontjában a rendszeres rákszűrés és az általános egészségmegóvás áll

2021. November 25. 14:02, csütörtök | Helyi

Világszínvonalú szemvizsgálat a tatabányai OptiMarkt optikában

Minden szem más és más, akárcsak az ujjlenyomat. Ez az egyéni különlegesség pedig személyre szabott korrekciós eljárásokat követel meg.

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. November 22. 08:46, hétfő | Helyi

MOVE 2021: Új mobilitási megoldásokkal alakítja át a Bridgestone és a Webfleet Solutions az elektromos flottákat

A Bridgestone EMIA és leányvállalata, a Webfleet Solutions a világ egyik legnagyobb mobilitási rendezvényén, a londoni MOVE 2021-en mutatta be, milyen megoldásokat nyújt az elektromos flották népszerűsítésére.