Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2015. Január 26. 09:59, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Három és fél tonna húst foglaltak le egy fővárosi nagykereskedésben

Három és fél tonna húst foglaltak le egy fővárosi nagykereskedésben

Több mint három és fél tonna lejárt, illetve ismeretlen eredetű húst foglaltak le egy fővárosi húsnagykereskedésben, a bírság várhatóan milliós nagyságrendű lesz - tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal hétfőn az MTI-t.

A közlemény szerint a múlt heti ellenőrzésen több szabálytalanságot is találtak az engedéllyel rendelkező nagykereskedés telephelyén. Egy fagyasztóban hegyekben állt a jelöletlen, tiltott módon lefagyasztott sertésfej és sertésapróhús, amelyből több mint két tonnát koboztak el. A hűtőkamrában lejárt, ismeretlen eredetű csirkeszárnyat és húskészítményt, valamint belsőségeket is raktároztak. Összesen 3638 kilónyi terméket semmisítettek meg.
A nagykereskedelmi egységben szabálytalan módon együtt tárolták a csomagolt és csomagolatlan termékeket, emellett a telephely higiéniai állapota sem volt megfelelő - írták.
Hozzátették: az ügy összetettségére való tekintettel még nem állapították meg a bírság összegét, de várhatóan milliós nagyságrendű lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.