Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2013. December 07. 08:28, szombat | Helyi

Helyzetjelentés az utakról!

Helyzetjelentés az utakról!

Feloldották az útlezárást Komáromban

Már mentesítik az autópáyát
2013. december 7. 9:46

A tatabányai tűzoltó egységek megindították az M1 autópálya főváros felé tartó oldalán az Újvárosi és Óvárosi lehajtó között elakadt kamionokat, melyek elhagyták az autópályát az Óvárosi lehajtónál. A sószórók felszórták a pályatestet, így a Tatabánya-Óváros és a tatai lehajtó között feltorlódott járművek folytathatják útjukat.

Feloldották az útlezárást Komáromban
2013. december 7. 9:43
Megindult a forgalom az 1-es számú főúton.
Újra zavartalan a forgalom az 1-es számú főúton a komáromi körforgalomnál, ahol korábban teljes útlezárás volt érvényben.

Győr felé zavartalan a forgalom az M1-esen
2013. december 7. 9:37
A személy-és a tehergépjárművek is haladhatnak Győr felé. Zavartalan a forgalom az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán. A személy-és a tehergépjárművek egyaránt közlekedhetnek az autópályán. Budapest felé a sztráda jégmentesítése miatt továbbra is leterelik a személygépjárműveket Tatánál a 67-es kilométerszelvénynél az 1-es számú főútra, a tehergépjárműveket pedig félreállítják.

Budapest felé leterelik a forgalmat az M1-esről

2013. december 7. 8:47
Tatánál terelik le a forgalmat az 1-es számú főútra.
Az autópálya jégmentesítésének idejére letereli a rendőrség a forgalmat az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Tatánál, a 67-es kilométerszelvénynél. A személygépjárműveket az 1-es számú főútra terlik, a tehergépjárműveket pedig félreállítják.

Újabb kamionok akadtak el
2013. december 07. 08:33
Az M1 autópálya Budapest felé tartó oldalán a tatabányai Óvárosi és Újvárosi lehajtó között a sózásra váró belső sávba két kamion a külsőből a tiltás ellenére áthajtott és a jeges úton megakadt. A tatabányai tűzoltó egység végzi a kamionok elmozdítását, hogy a sószóró folytathassa az úttest felszórását.
A jeges út miatt elhúzódó mentésre lehet számítani.
Baj esetén hívják a katasztrófavédelem műveletirányítási központját a 105-ös segélyhívó számon!

Lezárták az 1-es számú főutat Komáromban
2013. december 7. 8:29
Egy idős férfi elesett a jeges úton. Megcsúszott és elesett egy idős férfi a jeges úton a komáromi körforgalomnál. A férfit mentőhelikopter fogja kórházba vinni, ennek idejére az 1-es számú főút érintett szakaszát lezárták.

Felvezetéssel elindulhatnak a tehergépjárművek Győr felé
2013. december 7. 8:26

A rendőrség szakaszosan megkezdi a tehergépjárművek felvezetését az M1-es autópályára Győr irányába. A főváros felé és az 1-es számú főúton továbbra sem közlekedhetnek a tehergépjárművek.

A személygépjárművek felhajthatnak az M1-esre
2013. december 7. 6:45
A tehergépjárműveket a rendőrség továbbra sem engedi fel az autópályára. A kedvezőtlen időjárási-és útviszonyok miatt a rendőrség lezárta az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei és Fejér megyei szakaszát a tehergépjármű-forgalom elől. A személygépkocsik felhajthatnak az autópályára. A tehergépjárművek továbbra sem közlekedhetnek az 1-es számú főúton sem. Kérjük, hogy a tehergépjárművek a közlekedés biztonsága érdekében ne az út szélén, hanem kijelölt parkolóhelyeken várakozzanak! A rendőrség kéri, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Lezárták az M1-es autópályát!
2013. december 7. 6:29
Az M1 autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán Budapest irányában a Rendőrség eltereli a tehergépjármű forgalmat.
Mint azt korábban is megírtuk az időjárásra és az útviszonyokra tekintettel a Rendőrség az M1 autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán, Budapest irányában tereli a tehergépjármű forgalmat. Jelenleg a 115. kilométerszelvénynél kell letérni a tehergépjárműveknek a 81. számú főútra.

Forgalomelterelés az M1 autópályán
2013. december 7. 5:03
A feltorlódott tehergépjárművek miatt Tatabányánál, a 61-es kilométerszelvénynél nem lehet felhajtani az autópályára Győr felé.
A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt torlódás alakult ki az M1-es autópályán. A jeges úton elakadt tehergépjárművek miatt Győr felé Tatabányánál, a 61-es kilométerszelvénynél nem lehet felhajtani az autópályára. Torlódásra kell számítani továbbá a Budapest felé vezető oldalon, a 40-es és az 59-es kilométerszelvény között is. Kérjük, hogy kerüljék el az autópálya torlódással érintett szakaszait! A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az éjszaka hullott csapadék és az erős szél miatt fokozott óvatossággal közlekedjenek! Aki teheti, ne induljon útnak!

Kép: Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.