Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Január 27. 09:02, kedd | Helyi

Hetvenen az év első környei véradásán

Hetvenen az év első környei véradásán

Pontosan hetvenen vettek részt az idei év első környei véradásán, pénteken a Művelődési Házban

A donorok között ezúttal is akadtak debütálók, négy új név került fel a véradók listájára: Dobiová Miriama-é, Kelemen Attiláé, Nagy Józsefé és Vida Bálinté.
Mint Kissné Ágoston Éva véradó felelőstől megtudtuk, kétszeresen is irányított véradást tartottak: egy 24 esztendős ifjú környei hölgy és egy 62 éves, szintén helybéli férfi műtéti beavatkozásához gyűjtöttek vért, sikerrel.
Négy donort az immáron hagyományos, ízletes vendéglátás mellett ajándék is várt. A Vöröskereszt tavaly nyáron indított nyereményjátékot: a megye valamennyi önkéntes véradásának helyszínén őszig gyűjtötték a segítők neveit, a sorsolást novemberben tartották, s a környei nyerteseknek pénteken – úgymond – házhoz szállították a nyereményeiket. A „légy mérvadó – légy véradó” játék ajándékaként Oroszné Simon Mária porcelán kínáló tálat és Suzuki ajándékcsomagot, Golda Gábor Tupperware ajándékcsomagot, Beckl Gábor két palack exkluzív bort, Somlói Jánosné pedig egy hajsütővasat vehetett át.
Idén legközelebb április 23-án, majd július 22-én és október 27-én lesz véradás Környén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.