Városlista
2022. január 27, csütörtök - Angelika

Hírek

2022. Január 06. 15:24, csütörtök | PR
Forrás: (X)

Így varázsold át a gyerekszobát néhány öntapadós akasztóval

Így varázsold át a gyerekszobát néhány öntapadós akasztóval

A gyerekszoba dekorálásához nem az öntapadós akasztó az első dolog, ami eszedbe jut, pedig annál hasznosabb kis eszköz.

Hozunk néhány ötletet, hogyan tudsz különleges dekorációt, vagy éppen biztonságot varázsolni a gyerekszobába.

A könnyebb tárgyak nem végleges rögzítése gyerekjáték egy öntapadós akasztó segítségével, de sokan tartják ideiglenesnek ezt a megoldás, mert nem bíznak a tartósságában. Vannak azonban már elképesztően tartós öntapadós akasztók, amiket megfelelő módon felhelyezve profi megoldást nyújtanak a rögzítési kérdésekre – szögek és fúrás nélkül. Hozunk néhány ötletet, amit az ilyen tartós öntapadós akasztókkal könnyedén meg tudsz valósítani a gyerekszobában vagy bárhol máshol.

Karácsonyi fények nem csak ünnepekre

Rendkívül hangulatos és végtelenül egyszerű dekorációs elem lehet a plafon alatt körbefutó karácsonyi fényfüzér az év bármely napján. Este felkapcsolhatod meseolvasáshoz, hogy különleges hangulatot teremts a meghitt pillanatokhoz.

A fényfüzér rögzítését könnyedén megoldhatod néhány tartós öntapadós akasztó segítségével, amit egyszerűen, nyom nélkül el tudsz távolítani, ha már meguntátok a mókát. De akár fent is hagyhatod a falon, hiszen szinte láthatatlan és még jól jöhet, ha később szükség van rá.

Lufikat a falra!

A gyerekek imádják a lufikat, de azok sajnos igen rövid életűek, ezért ha a falra szeretnél rakni néhányat, időnként cserélgetni kell. Megspórolhatod az állandó ragasztószalagozást, ha egyszerűen néhány öntapadós akasztót ragasztasz a falra és azokra kötöd a lufik szalagját. Tökéletes megoldás, pillanatok alatt.

Futónövények egyszerű rögzítése

Ha már nagyobbak a gyerekek és nem kell félni tőle, hogy kárt tesznek a növényekben, akkor hangulatos lehet néhány futónövény a gyerekszobában is. A falra rögzített virágtartótól könnyedén el tudod vezetni a hajtásokat a megfelelő irányba pár öntapadós akasztó segítségével, ami bármikor áthelyezhető, ha a növény növekedési iránya úgy igényli.

Képek és fényképek

Apró képek és fényképek is könnyedén a falra kerülhetnek fúrás nélkül, ha van kéznél néhány tartós öntapadós akasztó. Ezek lehetnek állandó dekor elemek, vagy apróságok, amiket időnként közösen változtattok, csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek. A gyerekek kézműves csodái is a falra kerülhetnek így, vagy a sportversenyeken nyert érmek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 13:12, csütörtök | PR

Zajlik a közigazgatás, védelem ágazat munkaerőpiaci elemzése!

2022. Január 18. 18:01, kedd | PR

MEGHÍVÓ

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Hanza Parlamenttel közösen, a KÖVET Egyesület közreműködésével meghívja Önt a KKV-k környezettudatosságának fokozása ingyenes online képzés sorozatra.

2022. Január 04. 09:59, kedd | PR

Egy praktikus választás: a havi autópálya-matrica

A havi autópálya-matrica nagyon hasznos azoknak, akiknek az autópályán történő közlekedése meghaladja a 10 napot, de a kezdő dátumtól számítva 30 napon át többször is utaznak díjköteles útszakaszon.

2021. December 03. 18:24, péntek | PR

A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket

Egy átfogó kutatás a napjainkban zajló történelmi jelentőségű változásokra világított rá.