Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2011. November 22. 14:34, kedd | Helyi sport
Forrás: carbonexkc.com

Jegyelővétel!

Jegyelővétel!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a vasárnapi, Frisch Auf! Göppingen elleni EHF – Kupa mérkőzésre ismét lesz lehetőség elővételben megváltani a belépőjegyeket.

Csütörtökön nyitástól a szombati zárásig a JAKO Sportboltban vásárolhatóak meg a belépőjegyek. A jegyárak nem változnak. A felső lelátóra 1200 forint, a kapu mögé pedig 800 forint a belépő.

A Földi Imre Sportcsarnok két jegypénztára kettő órával a mérkőzés előtt, délután négy órakor nyit.
A Tatabánya Carbonex KC - Frisch Auf! Göppingen EHF – Kupa mérkőzés pontos kezdési időpontja: 2011. november 27., vasárnap 18 óra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.