Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Október 25. 09:22, péntek | Helyi sport

Kadet kötöttfogású OB

Kadet kötöttfogású OB

Árvai Márk Magyar Bajnok!

A Dorogi NC birkózó szakosztálya szinte vadonatúj tokodi sportcsarnokában került megrendezésre a 2013.évi kadett kötöttfogású országos bajnokság.
A tatabányai mini-küldöttség Árvai Márk és Sztancs Csaba volt.
Márk súlycsoportja esélyeseként nem is hagyott beleszólást az ellenfeleknek a bajnoki cím sorsába és kiváló birkózással minden ellenfelét tussal illetve technikai tussal legyőzve az 54 kg-os súlycsoport országos bajnoka lett. A dicséretes és fantasztikus teljesítményével immár pályafutásának 12. bajnoki aranyérmét zsebelte be.
Sztancs Csaba korengedménnyel indulva győzelemmel kezdett, de aztán az elődöntőben szűk vereséggel kiesett és nem folytathatta tovább a küzdelmet.
Mindkét versenyző Czug Bencével kiegészülve a kadett szabadfogású országos bajnokságra készül, ahol a lányok –Réczi Bianka és Wendler Mónika- is vetélkednek a bajnoki címekért Kaposváron.
54 kg I. hely Árvai Márk
Edző: Katona Géza

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.