Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Október 13. 09:07, szerda | Belföld
Forrás: mti

Kamerát találtak egy fővárosi sportcentrum öltözőjében

Kamerát találtak egy fővárosi sportcentrum öltözőjében

Mobil minikamerát találtak a Budapesten, a XVIII. kerületi Vilmos Endre Sportcentrum egyik öltözőjében - közölte kedden a létesítmény üzemeltetője, a Városgazda 18. Kerületi Nonprofit Zrt. a Facebook-oldalán.

Azt írták: személyes adatokkal visszaélés alapos gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.

Somody Lászlóval, a területért felelős alpolgármesterrel (Momentum) egyeztetve és a polgármester utasításának megfelelően, haladéktalanul megkezdték valamennyi kerületi sportlétesítmény átvizsgálását. A Park uszoda, a Kastélydombi uszoda, a Malév uszoda, a Sportkastély, a Gerely utcai létesítmény és a Deák Bamba Sportcentrum ezért kedden 14 órától nem fogadnak látogatókat - tették hozzá.

Közölték: a Városgazda zrt. szakemberei az éjszakai órákban is végzik majd az átvizsgálást, hogy szerda reggel 8 órától ismét minden sportlétesítményük biztonságban fogadhassa a kerületieket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.