Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Július 05. 19:56, szombat | Sport
Forrás: MTI

Kamion Eb - Kiss Norbert nyert Ausztriában, hét ponttal vezet összetettben

Kamion Eb - Kiss Norbert nyert Ausztriában, hét ponttal vezet összetettben

A délelőtti időmérőn és a szombati első futamon sem talált legyőzőre Kiss Norbert, az OXXO Energy Truck Race Team versenyzője a kamion Európa-bajnokság ausztriai állomásának első napján, így most hétpontos előnnyel vezet az összetettben.

A magyar csapat tájékoztatása szerint Kiss az első versenyen aratott rajt-cél győzelme után a második futamban a nyolcadik helyről rajtolva harmadikként ért célba.
A csapat másik versenyzője, a 17 éves Major Benedek negyedik volt az időmérőn, s az első versenyen sokáig tartotta is ezt a pozíciót, de hibázott, pályaelhagyásért boxutca-áthajtásos büntetést kapott, így 11. lett, majd a második futamon az egy pontot érő tizedik helyen ért célba.
A kamion Eb ausztriai hétvégéje vasárnap újabb időmérővel, valamint további két futammal folytatódik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

2024. Július 23. 08:12, kedd | Sport

A Ferencváros új edzője energikus futballt vár

Pascal Jansen vezetőedző energikus futballt vár kedden a Ferencváros labdarúgócsapatától a The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen