Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2011. December 25. 15:14, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Kasza Tibor: Az összeomlás határára került

Kasza Tibor: Az összeomlás határára került

Míg az emberek többsége már alig várja a szeretet ünnepét, és az ajándékozás izgalmát, addig Kasza Tibit kirázza a hideg a karácsony szó hallatán.

Nem csoda, a zenésznek ilyenkor szerettei elvesztése, és a régi, szegénységben töltött ünnepek jutnak eszébe.

Kasza Tibi ha tehetné, eltörölné a karácsonyt. "Amikor december elején érzékelni kezdem, hogy egyre több dolog szól a karácsonyról, és vásárolnak, sütni-főzni készülnek az emberek, legszívesebben kiszaladnék a világból" - mondja a zenész, akiben régi sebeket tép fel az ünnep. "Mivel meglehetősen nehéz anyagi körülmények között nőttem fel, a szegénység kiskoromtól kezdve rányomta a bélyegét az ünnepeinkre. Akkoriban tulajdonképpen csak annak örülhettünk, hogy összegyűlt a család, rég látott rokonokkal is találkoztunk." Mára azonban ez is megváltozott, hiszen ahogy múlnak az évek, úgy fogyatkozik Tibi családja. Nemrég nagypapáját vesztette el, így egyre rosszabb hangulatban várja az ünnepet. "A karácsony az én lelkemben elszakíthatatlanul összefonódik az elmúlással is, ezért sem tudok örülni ilyenkor. Ahogy közelednek az ünnepek, nem túlzás, szinte az összeomlás határára kerülök, egyre rosszabb a kedvem."

Címkék: kasza tibi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.